Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Προειδοποιητικό τελεσίγραφο για ΕΚΚΕΝΩΣΗ του Ισραήλ έως τις 23/4/2016

 


ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΣΤΙΣ 26/3/2016 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 27/3/2016 ΣΕ ΠΑΡΚΟ

ΤΗΣ ΛΑΧΩΡΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ






ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

Θεσσαλονίκη 28/3/2016
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                   epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr                    

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr    
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) & the GOIM animals Israel FARM (ΝΖΜ 2082)

Στις 26/3/2016 και ώραν 13.30 σας επισκέφθηκε ο εκπρόσωπος του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να του παραδώσουν τα δημοσιο-υπαλληλικά σας GOIM τις πινακίδες του οχήματος ΝΖΜ 2082, την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και το δίπλωμα οδήγησης, που παρανόμως η υπηρεσία τους παρακρατεί με εντολή δική σας από 31/7/2015, ισχυριζόμενοι ότι η ΕΛΛΑΣ είναι προτεκτοράτο της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑΣ του Κ.Ι.Σ., κτησιχρησίας της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε., που ελέω Θεού με τις Α.Α.Ε. χρεοκοπά οικονομίες λαών και ως εκ τούτου ΔΕΝ δύνανται να παραδώσουν τις πινακίδες του οχήματος ! Αναγκάζοντας έτσι να βγάλει από την τσέπη του ο εκπρόσωπος μας το κινητό του και να δώσει σήμα προς τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ για εορταστική εκδήλωση ανάλογη των Βρυξελλών, όπως έγινε μέσα στην αίθουσα 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης με τις δύο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ σας, που τις έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα, χτυπώντας GOIM δικά σας, με εντολή φυσικά και την έγκριση του μπαμπά σας του παιχνιδιάρη ΘΕΟΥ !!!

Γιατί λοιπόν τώρα αποκρύψατε την ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ μέσα σε στάδιο του Ιράκ στις 26/3/2016, που είχε περισσότερους από 50 νεκρούς και 200 τραυματίες ? όπως και με τον φρουρό του πυρηνικού εργοστασίου του Βελγίου ?  αλλά και χθες στις 27/3/2016 σε πάρκο της Λαχώρης του Πακιστάν ? με 65 νεκρούς και 280 τραυματίες ? Σήμερα λοιπόν σας μοστράρουμε μέσω διαδικτύου τον δικέφαλο αετό, που συμβολίζει όλες τις θρησκείες ΑΝΑΤΟΛΗΣ & ΔΥΣΗΣ αλλά και την συνένωση των δύο θρησκειών της Ορθοδοξίας με το Ισλάμ ! που με τους νόμους του Κορανίου οδηγούνται τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! με το αιτιολογικό για την διαφύλαξη διά του ΣΤΑΥΡΟΥ δημοκρατικού πολιτεύματος του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού !!! που ΔΗΜΕΥΕΙ όόόλες τις περιουσίες σας και δεν σας αφήνει φράγκο στην τσέπη !

Καθώς στις 31/3/2016 ο εκπρόσωπος του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θα σας ξαναεπισκεφτεί στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης κι εάν ΔΕΝ του παραδώσουν τα δημοσιο-υπαλληλικά σας GOIM τις πινακίδες με τα σχετικά έγγραφα ! τότε πρέπει να αναμένετε ανάλογη εορταστική εκδήλωση, παρόμοια μ’ εκείνη που οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σας ανατίναξαν με ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ στην Σαγκάη της ΚΙΝΑΣ στις 31/7/2015 για λογαριασμό του αρχιφύλακα Γρηγοράκη, που ΞΗΛΩΣΕ τις πινακίδες του οχήματος ΝΖΜ 2082 στα διόδια του Μακρυχωρίου Λάρισας, παρουσία της ομογαλάκτου αδερφής του, και για λογαριασμό των Ανώνυμων Ασφαλιστικών Εταιρειών σας, που είναι και οι θυγατρικές της χρεοκοπημένης γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. του ιουδαϊκού σας KERATISTAN !!!

Και με την ευκαιρία αυτή να ετοιμάζετε τον περιούσιο λαό σας για ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ το αργότερο έως τις 23/4/2016, για να εγκαταστήσουμε προσωρινά όόόλους τους πρόσφυγες που εκτοπίσατε από τις πατρογονικές τους εστίες και φυσικά για να κάνουν κι αυτοί ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ίνα δοξαστεί το όνομα του Μονογενούς Υιού του μπαμπά σας του ΘΕΟΥ !!! που τα αρχικά της Χ.Α.Μ.Α.Σ. δηλώνουν το Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

  Χολιγουντιανού επιπέδου ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ των ΝΖΜ2082 μέσα σε στάδιο του ΙΡΑΚ και για λογαρ. της ΣΙΩΝ Α.Ε. από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ με 50 νεκρούς και 200 τραυματίες για την άρνηση παράδοσης των πινακίδων ΝΖΜ 2082 στις 26/3/2016 από το Αστυν. Τμήμα ΤΟΥΜΠΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


 Πρόβα ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ για ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ πυρηνικού εργοστασίου του Βελγίου στις 26/3/2016

από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ σε αντίποινα και για λογαριασμό της ΣΙΩΝ Α.Ε. αποτελειώνοντας μόνον έναν φρουρό ! και υπενθυμίζοντας την παράδοση των πινακίδων ΝΖΜ 2082


Για το κατά λάθος κλείσιμο του blog shaco-hamas.blogspot.com στις 26/3/2016 εισέπραξαν την επομένη 27/3/2016 από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ και με εντολή του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ σε πάρκο της ΛΑΧΩΡΗΣ του ΠΑΚΙΣΤΑΝ και για λογαριασμό της ΣΙΩΝ Α.Ε.


Ο απολογισμός της εορταστικής εκδηλώσεως από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

με 65 νεκρούς και 280 τραυματίες στο πάρκο της ΛΑΧΩΡΗΣ του ΠΑΚΙΣΤΑΝ στις 27/3/2016

και για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ









Blogger <no-reply@google.com>

26 Μαρ (Πριν από 2 ημέρες)






προς Εμένα
Γεια σας, Το ιστολόγιό σας στη διεύθυνση http://shaco-hamas.blogspot.com/ έχει υποβληθεί σε έλεγχο και έχει επιβεβαιωθεί ότι παραβαίνει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών για: HATE. Σύμφωνα με αυτούς τους όρους, έχουμε καταργήσει το ιστολόγιο και η διεύθυνση URL δεν είναι πλέον προσβάσιμη. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τις παρακάτω πηγές: Όροι Παροχής Υπηρεσιών: https://www.blogger.com/go/terms Πολιτική Περιεχομένου του Blogger: https://blogger.com/go/contentpolicy -Η Ομάδα του Blogger





Blogger <no-reply@google.com>

4:49 π.μ. (Πριν από 8 ώρες)






προς Εμένα
Γεια σας, Λάβαμε το αίτημά σας σχετικά με το ιστολόγιό σας http://shaco-hamas.blogspot.com/. Μετά από περαιτέρω εξέταση, διαπιστώσαμε ότι το αυτοματοποιημένο σύστημά μας επεσήμανε κατά λάθος το ιστολόγιό σας για παραβίαση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών και, επομένως, αποκαταστήσαμε το ιστολόγιό σας. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας, μέχρι να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία της εξέτασης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Με εκτίμηση, Η ομάδα του Blogger


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου